18 augustus 2016

Pelletkachel Techniek

Pelletkachel-techniek

 

Pelletkachel Techniek is opgericht in 2016. Na jaren lang actief te zijn geweest in de verkoop, onderhoud en reparatie van pelletkachels werd het in 2016 tijd om zelf onderhoud en reparatie te gaan uitvoeren voor klanten. Pelletkachel Techniek is een eenmanszaak die door meerdere trainingen en cursussen bij fabrikanten en leveranciers gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie voor meerdere merken pelletkachels, echter kunnen wij nu nog geen software inladen/aanpassen. Dit heeft te maken dat bijna elk merk pelletkachel zijn eigen programma  / computer heeft.

Pelletkachel Techniek – kwaliteit

Pelletkachel Techniek heeft de focus liggen op het zo goed mogelijk helpen van klanten, kwaliteit is immers belangrijker als kwantiteit.

Doordat er is gekozen voor een gebied verdeling in Nederland kunnen wij altijd snel reageren op een aanvraag voor onderhoud of reparatie. Kijk voor meer informatie omtrent de gebiedsverdeling bij online afspraak. Elke week komen wij bij u in de buurt. Zodoende is het voor ons mogelijk de voorrijkosten sterk te reduceren. Wij zijn immers toch al bij u in de buurt. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft met betrekking op de beschikbare dagen van onze monteur

Pelletkachel Techniek heeft er voor gekozen om niet achteraf te facturen maar gelijk na de onderhoudsbeurt of reparatie een factuur op te maken bij de klant, er kan zowel gepind als contant betaald worden.

  • Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  • Accepteren

Geachte bezoeker,

 

Vanaf 1 januari 2024 heet Pelletkachel Techniek - Van Diepen kachels & haarden.

Deze naamswijziging is een gevolg van de uitbreiding van ons assortiment. We willen ons namelijk niet langer alleen focussen op pelletkachels, maar ook andere soorten verwarmingstoestellen aanbieden, zoals houtkachels, bio-ethanol haarden en elektrische haarden en meer.

Onze diensten blijven hetzelfde. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor onderhoud en storingen aan je pelletkachel.

De nieuwe website is al online

Onze nieuwe website is al online gegaan. Op deze website kunt u onze uitgebreide assortiment bekijken en nieuwe producten bestellen. De website wordt nog wel dagelijks aangevuld met nieuwe modellen.

Met warme groet,

Pelletkachel Techniek

Van Diepen Kachels & Haarden

De Meente 5e

8121EV te Olst

www.vandiepenkachels.nl

Let op:

  • U ontvangt in de komende weken nog een persoonlijke e-mail met meer informatie over de naamswijziging.
  • U kunt ons nog steeds bereiken via de vertrouwde contactgegevens.