21 augustus 2023

Onderhoudscontract Pelletkachel

Ontdek de Voordelen van Onze Onderhoudscontracten: Zorgeloos Genieten van Uw Kachel

Bent u op zoek naar een zorgeloze manier om te genieten van de warmte en gezelligheid van uw hout- of pelletkachel? Onze onderhoudscontracten zijn de perfecte oplossing voor u! Wij begrijpen dat uw kachel een waardevol middelpunt is van uw huis, en we willen ervoor zorgen dat deze altijd in topconditie verkeert. Hier zijn enkele geweldige voordelen van het afsluiten van een onderhoudscontract:

1. Geautomatiseerd en Regulier Onderhoud tussen maart en september:
Met ons onderhoudscontract hoeft u nooit meer te piekeren over het plannen van onderhoudsafspraken. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons en zorgen ervoor dat uw kachel regelmatig wordt onderhouden tussen maart en september, volgens de hoogste normen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw kachel, maar zorgt er ook voor dat deze veilig en efficiƫnt blijft werken.

2. Geen Extra Voorrijkosten bij Reparatie of Storing:
Een van de meest frustrerende aspecten van reparaties is het onverwachte kostenplaatje dat ermee gepaard kan gaan. Met ons onderhoudscontract bent u verzekerd van gemoedsrust, want u betaalt geen extra voorrijkosten als er reparaties of storingen optreden. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons voorop.

3. Voorrang op Niet-contract Klanten:
Uw comfort is onze prioriteit. Als onderhoudscontracthouder krijgt u voorrang als het gaat om het inplannen van afspraken. Dit betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op een oplossing wanneer zich onverhoopt een probleem voordoet. Wij staan klaar om u snel van dienst te zijn en uw kachel weer in topconditie te brengen.

4. Korting op Onderdelen:
Wij waarderen uw loyaliteit en vertrouwen in ons. Daarom bieden we u als onderhoudscontracthouder een exclusieve korting van 10% op onderdelen. Dit maakt eventuele reparaties nog betaalbaarder, zodat u zonder aarzeling kunt kiezen voor hoogwaardige vervangingen.

5. Korting voor U en Uw Dierbaren:
Als onderhoudscontracthouder geniet u niet alleen van voordelen voor uzelf, maar ook voor uw vrienden en familie. Bij de aanschaf van een nieuwe hout- of pelletkachel kunnen zij profiteren van een speciale korting. Zo kunt u samen genieten van de warmte en sfeer die onze kachels bieden, tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze onderhoudscontracten zijn ontworpen om u volledige gemoedsrust te bieden. Laat ons de verantwoordelijkheid dragen voor het optimale functioneren van uw kachel, terwijl u zich concentreert op het comfort van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons onderhoudscontract uw kachelervaring naar een nieuw niveau kan tillen.

Selecteer uw type pelletkachel

  • Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  • Accepteren

Geachte bezoeker,

 

Vanaf 1 januari 2024 heet Pelletkachel Techniek - Van Diepen kachels & haarden.

Deze naamswijziging is een gevolg van de uitbreiding van ons assortiment. We willen ons namelijk niet langer alleen focussen op pelletkachels, maar ook andere soorten verwarmingstoestellen aanbieden, zoals houtkachels, bio-ethanol haarden en elektrische haarden en meer.

Onze diensten blijven hetzelfde. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor onderhoud en storingen aan je pelletkachel.

De nieuwe website is al online

Onze nieuwe website is al online gegaan. Op deze website kunt u onze uitgebreide assortiment bekijken en nieuwe producten bestellen. De website wordt nog wel dagelijks aangevuld met nieuwe modellen.

Met warme groet,

Pelletkachel Techniek

Van Diepen Kachels & Haarden

De Meente 5e

8121EV te Olst

www.vandiepenkachels.nl

Let op:

  • U ontvangt in de komende weken nog een persoonlijke e-mail met meer informatie over de naamswijziging.
  • U kunt ons nog steeds bereiken via de vertrouwde contactgegevens.