21 augustus 2023

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Pelletkachel Techniek

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en diensten van Pelletkachel Techniek, gevestigd te [ de Meente 5E 8121EV Olst ], ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder [66636647] (hierna te noemen: “Pelletkachel Techniek”).

1.2 Door gebruik te maken van de diensten of producten van Pelletkachel Techniek, verklaart de klant akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2. Onderhoudscontract

2.1 Pelletkachel Techniek biedt onderhoudscontracten aan met een duur van 3 jaar, waarvan het eerste jaar na afloop per maand opzegbaar is.

2.2 De klant kan het onderhoudscontract schriftelijk of elektronisch opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Na het eerste jaar geldt de maandelijkse opzegbaarheid.

2.3 Onderdelen specifiek voor een bepaald merk of model pelletkachel kunnen niet altijd direct leverbaar zijn. Pelletkachel Techniek zal zich inspannen om benodigde onderdelen zo spoedig mogelijk te verkrijgen en te plaatsen.

3. Gedane Onderhoud

3.1 Het uitgevoerde onderhoud aan de pelletkachel houdt een momentopname in en biedt geen absolute garantie voor toekomstige prestaties.

3.2 De klant kan geen rechten ontlenen aan het uitgevoerde onderhoud voor eventuele storingen of problemen die zich na de onderhoudsbeurt voordoen.

4. Reparaties en Storingen

4.1 Bij reparatie of storingen aan de pelletkachel wordt een uurtarief van €65,- (exclusief BTW) gehanteerd voor arbeidskosten.

4.2 In geval van een storing kan een interventie plaatsvinden om de oorzaak van de storing te vinden voordat een daadwerkelijke reparatie wordt uitgevoerd.

4.3 Indien de storing niet direct kan worden verholpen tijdens de interventie, zal een tweede afspraak worden gemaakt voor verdere diagnose en eventuele reparatie.

5. Aansprakelijkheid

5.1 Pelletkachel Techniek is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de diensten, producten of onderhoudswerkzaamheden.

5.2 De klant is verantwoordelijk voor het correct gebruik en onderhoud van de pelletkachel volgens de door de fabrikant verstrekte instructies.

6. Privacy

6.1 Persoonsgegevens die worden verstrekt in het kader van de dienstverlening zullen vertrouwelijk worden behandeld conform de geldende privacywetgeving.

7. Geschillen

7.1 Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

7.2 Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Zwolle

8. Contact

8.1 Voor vragen, opmerkingen of klachten over de diensten van Pelletkachel Techniek kan de klant contact opnemen via info@pelletkachel-techniek.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op [21-08-2023].

  • Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  • Accepteren

Geachte bezoeker,

 

Vanaf 1 januari 2024 heet Pelletkachel Techniek - Van Diepen kachels & haarden.

Deze naamswijziging is een gevolg van de uitbreiding van ons assortiment. We willen ons namelijk niet langer alleen focussen op pelletkachels, maar ook andere soorten verwarmingstoestellen aanbieden, zoals houtkachels, bio-ethanol haarden en elektrische haarden en meer.

Onze diensten blijven hetzelfde. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor onderhoud en storingen aan je pelletkachel.

De nieuwe website is al online

Onze nieuwe website is al online gegaan. Op deze website kunt u onze uitgebreide assortiment bekijken en nieuwe producten bestellen. De website wordt nog wel dagelijks aangevuld met nieuwe modellen.

Met warme groet,

Pelletkachel Techniek

Van Diepen Kachels & Haarden

De Meente 5e

8121EV te Olst

www.vandiepenkachels.nl

Let op:

  • U ontvangt in de komende weken nog een persoonlijke e-mail met meer informatie over de naamswijziging.
  • U kunt ons nog steeds bereiken via de vertrouwde contactgegevens.