Pelletkachel Techniek

Door heel Nederland actief

Pelletkachel Techniek is actief door heel Nederland. Door de gebiedsverdeling Noord-Oost, West en Zuid Nederland is het voor Pelletkachel Techniek mogelijk de voorrij kosten te reduceren. Benieuwd wanneer er een onderhoudsbeurt aan een pelletkachel bij u in de buurt gepland staat? Kijk dan in onze digitale agenda bij Online Afspraak.

Pelletkachel Techniek heeft sinds september 2016 bestaansrecht in Nederland. Met de jarenlang opgedane vakkennis is Pelletkachel Techniek in staat bijna ieder merk pelletkachel te onderhouden. Naast het onderhouden van de pelletkachel beschikt de monteur in de meeste gevallen ook over de parameters om ervoor te zorgen dat uw pelletkachel optimaal draait voor uw situatie. Vraag hier naar tijdens de onderhoudsbeurt van uw pelletkachel.

Wie zijn wij

Pelletkachel Techniek
Pelletkachels: onderhoud en reparatie

Pelletkachel techniek is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van uw pelletkachel. Wij hebben ervaring met verschillende merken pelletkachels en hebben hiervoor ook de bijbehorende trainingen gevolgd. Op deze manier kunnen wij uw pelletkachel op de juiste wijze onderhouden en evenetueel repareren. Ook kunnen wij u het juiste advies geven ten behoeve van het aanleggen van het rookkanaal en het gebruik van de juiste type pellet korrels.

Stel hier uw vraag

Neem contact op met Pelletkachel Techniek via dit contactformulier of via telefoon nummer: 0641899066. U kunt ook zelf uw
Afspraak inplannen
  • Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  • Accepteren