6 augustus 2016

Tarieven Pelletkachel Techniek

Pelletkachel Techniek maakt gebruik van vaste tarieven per onderhoudsbeurt. In de onderstaande tabel staan de tarieven weergegeven waar Pelletkachel Techniek gebruik van maakt.

Tarieven

Dienst Prijs incl btw
Onderhoud pelletkachel Air € 135,00
Onderhoud pelletkachel CV € 150,00
Reparatie / Interventie € 85,00 excl onderdelen
Installatie p.u. € 85,00
Afstellen Pelletkachel € 110,00
Voorrijkosten vanaf/tot € 15,00 € 90,00
Afhankelijk van reistijd
voorrijkosten worden
altijd berekend vanaf standplaats Raalte (indien er niemand aanwezig is ten tijde van de door u gemaakte afspraak, worden de voorrijkosten alsnog in rekening gebracht.)

 

Betaling na de werkzaamheden

Wanneer Pelletkachel Techniek bij u langskomt voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie aan uw pelletkachel hoeft u niet vooraf te betalen. Wij voeren de onderhoudsbeurt en/of reparatie naar tevredenheid voordat u hoeft te betalen.

Wij verwachten tevens dat u uw betaling voldoet op het moment van uitgevoerde onderhoudsbeurt en/of reparatie aan uw pelletkachel. Wanneer de betaling voltooid is sturen wij u de betalingsbevestiging per mail naar u toe. Let er hierbij wel op dat u het bedrag enkel kan voldoen per PIN of contant. Het is bij Pelletkachel Techniek tot op heden nog niet mogelijk uw betaling per creditcard te voldoen.

Onderdelen van pelletkachels prijzig?

Het kan voorkomen dat uw pelletkachel nieuwe onderdelen nodig heeft. Wanneer er onderdelen van uw pelletkachel vervangen dienen te worden zal de servicemonteur u op de hoogte brengen van de eventuele kostenposten. Wanneer u voortijdig vragen heeft over de desbetreffende kosten van verschillende onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken voor u uit wat de nieuwe onderdelen zullen gaan kosten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

  • Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  • Accepteren